Cum realizăm traduceri de top?

  • Traduceri specializate

  • Legalizare

  • Interpretariat

  • Tehnoredactare

  • Corectură

  • Subtitrări

  • DTP

Traduceri specializate

Traducerile specializate, corecte şi clare îţi asigură o comunicare optimă cu clienţii, publicul şi colaboratorii tăi.

Legalizare

Unde-i lege nu-i tocmeală! Lucrând cu o echipă de traducători autorizaţi, biroul Lexigo furnizează servicii de autorizare şi legalizare pentru documentele traduse de noi, cu ajutorul unui Notar Public, în măsură să ofere traducerilor autenticitate şi forţă juridică.

Interpretariat

Lexigo asigură interpreți specializați pentru o varietate de evenimente, de la mese de afaceri și semnări de acte, la conferințe, simpozioane, seminarii, traininguri, delegații și până la întâlniri și reuniuni neoficiale în București, în țară sau în străinătate.

Tehnoredactare

Rapid și la un raport calitate-preț convenabil? În cadrul Lexigo ne angajăm să îți transpunem lucrările în format electronic cu brio!

Corectură

Dacă urmează să publici un articol, o lucrare de diplomă, o carte sau chiar un articol de blog, asigură-te că textul tău va fi primit clar și corect!

Subtitrări

Numai imaginile vorbesc pe înțelesul tuturor, în vreme ce cuvintele pot avea foarte multe sensuri . Nu trebuie să fii un specialist ca să iți dai seama dacă o subtitrare e bine făcută.

DTP

Dorești să îți vezi textele într-o formă perfectă sau într-o formă specială? Membrii echipei Lexigo știu totul despre programele eficiente de editare de text, folosindu-le în fiecare proiect.

Lexigo, biroul de traduceri.

Traducerile specializate, corecte și clare îți asigură o comunicare optimă cu clienții, publicul și colaboratorii tăi. Textele serioase, lucrate cu profesionalism, conferă o imagine bună activității tale și te ajută să eviți o serie întreagă de probleme și neînțelegeri.

Lexigo este un bun partener pentru tine și afacerea ta, oferind servicii de traducere din peste 30 de limbi:

Scrie-ne despre proiectul tău de traducere!

office@lexigo.ro

Te interesează şi servicii de DTP sau servicii de interpretariat? Cere o estimare completă a proiectului tău

Ask for a complete quotation for your project.

Are you also interested in DTP or interpreting services?

Get in touch with us!

office@lexigo.ro